FELSZOLGÁLÓT KERESÜNK:
Feladatok
- Az étterem mindennapi működésében részvétel, gördülékeny és hatékony szolgáltatás biztosítása
- A csapat inspirálása, egységes munkakörnyezet fenntartása
- A magas színvonalú vendégélmény és a bisztrófilozófia következetes képviselete
- Raktárkészlet- és beszerzéskezelés, költségek optimalizálása
- Folyamatos együttműködés a konyhai és bár csapattal
- Rendezvények, esküvők teljes körű lebonyolítása
- Egészségügyi és biztonsági előírások betartása, betartatása
- Kapcsolattartás beszállítókkal, partnerekkel, valamint a helyi közösséggel
- Szezonális itallapok, akciók és ajánlatok kidolgozása
Elvárások:
- Tapasztalat a felszolgálás területén
- Kommunikációs készségek
- Magabiztos döntéshozatali képesség és megvalósítási hajlandóság
- Aktív, példamutató részvétel a napi munkában
- Nem riadsz meg a rendezvényektől és esküvőktől – sőt, inspirálnak
- Nyílt, asszertív kommunikáció, empátia és csapatgondolkodás
- Középfokú angol nyelvtudás
Amit nyújtani tudunk:
- Hosszútávú, bejelentett munka stabil tulajdonosi háttérrel
- Igényes munkakörülmények
- Kedvezményes személyzeti étkezés
- Havi, versenyképes fizetés
- Fiatalos csapat, családias hangulat
Munkavégzés helye: Eprespark Hotel és Epres72 Bistro, 2220 Vecsés, Fő út 72.
Csatlakozz hozzánk, és légy részese az Eprespark csapatának! Várjuk fényképes önéletrajzodat a e-mail címre!